F-Kone on koneritilöiden ykkönen

Lujalaatuinen, suomalainen koneritilä vaativiin konekuljetuksiin

F-KONE alustat

Virta-avaimet käteen joko käytetyn alustan päälle, asiakkaan omaan autoon tai tuliterään IVECOON.

F-KONE voidaan valmistaa joko käytetyn alustan päälle, asiakkaan omalle alustalle auton merkistä riippumatta tai tuliterään IVECOON juuri sellaiseksi kuin asiakas haluaa. Kaikissa vaihtoehdoissa luovutamme auton täysin valmiina ajoon.

IVECO ja NIEMI-KORPI OY ovat yhteistyökumppaneitamme

Uudet IVECO-alustat tulevat Niemi-Korpi Oy:n kautta. Valmistamme jokaisen auton täydellisesti mittatilaustyönä sellaisin varustein kuin asiakas haluaa. Luvitamme ja katsastamme auton ja luovutamme sen täysin ajovalmiina asiakkaalle virta-avaimet käteen.

iveco-svg niemikorpi

Viimeistely ja varusteet takaavat tehokkaan työn

Helppous ja mukavuus on F-KONE-koneritilän parhaita puolia järkähtämättömän lujuuden lisäksi. Ritilä voidaan varustaa nousevilla välitasoilla, joita ohjataan langattomilla kaukosäätimillä vaikkapa koneen ohjaamosta.  Myös perälauta voidaan nostaa ja laskea langattomasti, ja työvalot voidaan kytkeä samaan säätimeen.

Varustelemme F-KONE-ritilän juuri sellaiseksi kuin asiakas haluaa. Asennamme rasvarin, majakat, työvalot ja valoraudat – kaiken valmiiksi virta-avaimet käteen. Sitten vain kone kyytiin ja urakoimaan.